Συνεδρίες Coaching

Στόχευσε στα όνειρα σου

Πολλές φορές λέμε «θα κυνηγήσω το όνειρο μου» και υπονοούμε ότι κάπου υπάρχει το «όνειρο» και υπάρχουμε κι «εμείς» κάπου άλλου, ανεξάρτητα. Ότι το όνειρο είναι κάτι έξω από μας.

Με τις συνεδρίες coaching θα μπορέσεις να αντιληφθείς ότι «εσύ και τα όνειρα σου» είστε ένα, και ότι όταν «στοχεύεις στα όνειρα σου» απλά στοχεύεις στο να γίνεις αυτός ο άνθρωπος που βιώνει αυτό που ονειρεύεται. Θα έχεις τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις τον τρόπο με τον όποιο μπορούν να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρα σου, όχι επειδή κέρδισες το πρώτο αριθμό του λαχείου αλλά επειδή έχεις γίνει ένας άνθρωπος που είναι συναισθηματικά, ψυχολογικά, σωματικά και πνευματικά ικανός να βιώσει αυτή την ονειρεμένη ζωή. 

full (10).png

Κάρτες εκπλήρωσης ευχών

Πίστεψε στον εαυτό σου

Η διαδικασία απόκτησης πίστης και εμπιστοσύνης στον εαυτό και η αυτοπεποίθηση μπορεί να είναι μια μακρόχρονη και επίπονη διαδικασία. Πολλοί άνθρωποι δε το πετυχαίνουν ποτέ. Το «πιστεύω  στον εαυτό μου» δεν σημαίνει φουσκώνω το εγώ μου ή φέρομαι εγωιστικά. Πιστεύω στον εαυτό μου σημαίνει ζω σε αρμονία με τον εαυτό μου και τον κόσμο γύρω μου ώστε να είμαι αποτελεσματικός σε αυτό που κάνω ή που θέλω να πετύχω.

Το coaching μπορεί να σε βοηθήσει γιατί μπορεί να λειτουργήσει ως «καθρέφτης» του τι κάνεις και τι δεν κάνεις σχετικά με αυτό αλλά και να επισπεύσει τη διαδικασία.

Manifestation Diaries eBook

Mani-Vol1 Ebook  (tiny).png

Δημιούργησε τις ευκαιρίες σου

Δεν είναι αλήθεια ότι όσοι δεν έχουμε ένα πλούσιο πατέρα, ή ένα πλούσιο σύζυγο, σύντροφο ή φίλο, όσοι δεν είμαστε πια έφηβοι και έχουμε ήδη κάνει κάποια βήματα στη ζωή μας ή όσοι έχουμε οικογένεια και παιδιά και έχουμε «υποχρεώσεις» ότι δεν έχουμε μια θέση στην ελπίδα και τα όνειρα για μια καλύτερη ζωή. Πολλές φορές σκεφτόμαστε ότι τα πράγματα «έτσι είναι» οπότε δεν κάνουμε κάτι για να τα αλλάξουμε.

Με τις συνεδρίες coaching θα έχεις την ευκαιρία να προσδιορίσεις τι σημαίνει «καλύτερη ζωή» για σένα και να δημιουργήσεις τις ευκαιρίες σου ΕΣΥ για σένα. Θα μπορέσεις να βοηθηθείς ώστε να επιτύχεις τον δικό σου προσωπικό στόχο. 

Η δική μου ιστορία

Social Post (1).png
Sky

Άλλαξε την τύχη σου

Στις συνεδρίες coaching θα δουλέψουμε με το εργαλείο στοχοθεσίας Κάρτες Εκπλήρωσης Ευχών (manifestation cards). Μια ιδέα που εμπνεύστηκε, δημιούργησε, υλοποίησε και διαθέτει αποκλειστικά η So Pretty.

Θα δούμε βήμα-βήμα πως η καθημερινή ενασχόληση για 24 μέρες με την κάρτα σου, θα σε βοηθήσει στο να επιτύχεις το στόχο σου!

Κι αν δεν ξέρεις ακόμα το στόχο σου ή αν δεν τον έχεις επιλέξει σωστά για την περίοδο που διανύεις, οι συνεδρίες coaching θα σε βοηθήσουν και σε αυτό!

Θα έχουμε την ευκαιρία να διερευνήσουμε μαζί την τρέχουσα κατάσταση, τις δυνατότητές σου, τις δράσεις σου και την ανασκόπησή τους, τις επιλογές που υπάρχουν, τα βήματα που ακολουθούν, τις δυσκολίες και τα μπλοκαρίσματά σου ώστε να είσαι στην καλύτερη δυνατή θέση για την λήψη αποφάσεων που θα τροφοδοτήσουν το επόμενο βήμα σου!

ΚΥΡΙΩΣ θα έχεις την δυνατότητα να μάθεις πως να χρησιμοποιείς την κάρτα σου μέρα-μέρα για να ζητάς αυτό που θες, ώστε καμμία δύναμη στο σύμπαν να μην μπορεί πλέον να στο αρνηθεί.

"Πολλοί άνθρωποι φοβούνται να ζητήσουν αυτό που θέλουν. Γι' αυτό και δε το παίρνουν ποτέ."​

Madonna

Πόσο κοστίζουν

Τιμή πακέτου για 4 συνεδρίες: 100 ευρώ (περιλαμβάνει ΦΠΑ)

Μπορούν να γίνουν μέσω τηλεφώνου.

Μπορούν να γίνουν μέσω διαδικτύου.

Είναι άκρως εμπιστευτικές.

Η διάρκεια μιας συνεδρίας είναι 50 λεπτά.

Οι τιμές είναι ανάλογες των προσφερόμενων πακέτων.

Ακύρωση χωρίς χρέωση τουλάχιστον μια μέρα πριν.

ΔΩΡΕΑΝ τηλεφωνική ενημέρωση 15 λεπτών.