Κάνε την τέχνη σου επάγγελμα

Αν λατρεύεις ένα είδος χειροτεχνίας, έχεις κάποιο μικρό εισόδημα από αυτό αλλά δεν τολμάς να κάνεις το επόμενο βήμα, τότε είσαι στο σωστό μέρος!

 

Ήμουν κι εγώ στη δική σου θέση ήδη δύο φορές στη ζωή μου. Την πρώτη (πριν περίπου 10 χρόνια) δεν το τόλμησα. Την δεύτερη πριν λίγο καιρό όχι μόνο προχώρησα αλλά παραιτήθηκα και από την μόνιμη πρωινή μου δουλειά για να έχω το χρόνο να το αναπτύξω ακόμα περισσότερο. 

 

Η So Pretty είναι η επιχείρησή μου που ασχολείται με χειροποίητα είδη διακόσμησης και οργάνωσης για θεματικά πάρτυ και έχει ανθίσει από τους πρώτους μήνες λειτουργίας της! Είμαι τόσο περήφανη που το τόλμησα και πανευτυχής όταν είμαι στο εργαστήριό μου και είτε σχεδιάζω είτε εκτυπώνω, κόβω, συναρμολογώ, φωτογραφίζω τις δημιουργίες μου!

 

Οπότε, ίσως μπορώ να σε βοηθήσω λόγω της δικής μου εμπειρίας καθώς έχω περάσει από αυτή τη διαδικασία η ίδια και μαζί θα μπορούσαμε να συζητήσουμε πάρα πολλά θέματα που σε απασχολούν ώστε να βρεις κι εσύ τις δικές σου λύσεις μέσα από την κουβέντα. Και απο την άλλη, η ιδιότητά μου ως coach που με βοήθησε κι εμένα έτσι ώστε στις δύσκολες στιγμές να εντοπίσω, να εκτιμήσω και ξεπεράσω τελικά τα δικά μου μπλοκαρίσματα και να προχωρήσω στο επόμενο βήμα, ίσως να σου είναι χρήσιμη. 

 

Επικοινωνησε μαζί μου για μια πρώτη δωρεάν συζήτηση πάνω στο θέμα!

Coaching Intro (1).png
Social Post (1).png